logo

Dierenartspraktijk Laren - Jan Mulder
Laren-Blaricum-Eemnes

Home

Sandra Muskee (1981) | Assistente

Sandra Muskee Sinds 2006 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik werk vier dagen per week, op de woensdag ben ik vrij want dan werkt mijn collega Tanja. Soms kom ik helpen op woensdag omdat we dan een hond gaan steriliseren. Voor dit soort operaties zijn we graag met 2 assistentes, dit zodat 1 assistente de dierenarts kan assisteren tijdens de operatie en de andere assistente neemt dan de anesthesie voor haar rekening.
Ik ben opgegroeid in een gezin met huisdieren dus de liefde voor de dieren is er met de paplepel ingegoten. Zelf heb ik nu 2 konijntjes, een ram en een voedster. In het begin had ik alleen de voedster en was het een "pittig" ding maar sinds ze er een maatje bij heeft is ze ontzettend lief geworden. In de toekomst zou ik graag een hond willen hebben maar dan wil ik daar meer tijd voor hebben dan dat nu het geval zou zijn.
Ik doe mijn werk nog altijd met veel plezier. Dit komt mede omdat we het goed met elkaar kunnen vinden en we allemaal wel een flinke dosis humor bevatten.
Verder vind ik de diversiteit ontzettend leuk, het werk in de behandelkamer en de operatiekamer springen daar bovenuit. Operaties zijn nog altijd mijn favoriet. Zowel de "standaard" operaties zoals sterilisaties en castraties als de gecompliceerde (bijvoorbeeld orthopedische) operaties waarbij een speciale chirurg bij ons komt om de operaties uit te voeren, vind ik nog altijd ontzettend interess

© 2019 Dierenartspraktijk Laren

realisatie: Titana automatisering