Home
Over Ons
Dierenarts
Assistente
Assistente
Behandeling
Onderzoek
Ingrepen onder narcose
Extra
Nieuwsbrief
Infodocs
Webcam
Uw huisdier bij ons op de Site
Algemeen
Openingstijden
Adresgegevens
Samenwerking
Nuttige adressen
Voorwaarden
Spoed
Email:Mail

Plaats een foto van uw huisdier op onze Site

Voor onze klanten is het mogelijk een foto van uw huisdier bij ons op de site te publiceren. Wilt u dit ook dan vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na controle van de gegevens en ontvangst van de te plaatsen foto zal dan eventueel tot plaatsing worden overgegaan. Wij zijn gerechtigd om zonder opgaaf van redenen geen gebruik te maken van het opgestuurde materiaal. Met het opsturen van het materiaal en de gegevens geeft u te kennen accoord te gaan met het publiceren.

Dit is een geautomatiseerd proces, dus diet u zich goed aan de instructies te houden, anders zal het helaas niet lukken.
Uw dient een foto van uw huisdier op te sturen vanaf het hier opgegeven emailadres met de afmetingen 400*300 (b*h) naar webhosting@titana.com met als onderwerp 'huisdier DapLaren'. Foto is een zg. jpg met als naam de opgegeven code (dit is een combinatie van postcode huisnummer, bijvoorbeeld 1234ab12.jpg) Inhoud en foto zullen worden beoordeeld en na goedkeuring worden geplaatst.© 2018 Dierenartspraktijk Laren - Jan Mulder realisatie: Titana Automatisering