logo

Dierenartspraktijk Laren - Jan Mulder
Laren-Blaricum-Eemnes

Home

Tanja (1977) | Assistente

Tanja In 2000 ben ik bij de dierenartspraktijk van Jan Mulder begonnen. Ik werk hier nu voornamelijk op woensdag, de overige dagen ben ik werkzaam op een kinderdagverblijf. De afwisseling vind ik erg leuk. Iedere woensdag ga ik met veel plezier naar de praktijk toe. Daarnaast spring ik bij als er bijvoorbeeld moeilijke operaties zijn of een keizersnede te doen is in de avonduren of een weekenddienst.
Het interessante van dit werk vind ik de operaties, zoals bijvoorbeeld sterilisaties en castraties van honden, katten, konijnen, cavia's en fretten. We werken tijdens de operaties met een anesthesieapparaat waardoor de dieren zuurstof krijgen. Ook blijven we bij de patiënten totdat ze wakker zijn en zorgen we ervoor dat ze goed op temperatuur blijven.
We hebben ook ingewikkeldere operaties, dieren die erg ziek zijn geworden omdat ze speelgoed of stenen hebben opgegeten. Het geeft me voldoening als je ziet dat ze zich na de operatie weer beter voelen.
Het konijn waarmee ik op de foto sta is van mijzelf. Vanaf mijn twaalfde hadden we al een konijn thuis waar het hele gezin gek op was. In de loop der jaren heb ik er al verschillende gehad. Het konijn dat we nu hebben is een vrouwtje van 3 jaar oud. Ze is niet altijd erg lief en kan ook wel grommen. Maar ze is erg nieuwsgierig, heeft pit en rent graag door de tuin.
Misschien zie ik u een keer op woensdag bij dierenartspraktijk Laren!

© 2019 Dierenartspraktijk Laren

realisatie: Titana automatisering